July 24, 2024
tabla magnetica

tabla magnetica

Chiar si in era tehnologiei avansate, tabla magnetica din sticla ramane o alegere populara pentru diverse medii, de la sali de conferinta pana la scoli si birouri. Acest articol va explora beneficiile si caracteristicile modelului 14600206 de la SMIT, care dispune de o suprafata generoasa de 100×150 cm si este fabricata din sticla consolidata.

De ce o tabla magnetica din sticla?

O varietate de optiuni

In oferta furnizorilor profesionisti de echipamente pentru birouri, puteti gasi numeroase modele de tabla magnetica. Acestea includ variante precum whiteboard-ul, tabla cu stand mobil, triptica, interactiva si, desigur, din sticla. In acest articol, ne vom concentra pe ultimele, intrucat acestea ies in evidenta prin faptul ca sunt deopotriva practice si elegante, ceea ce le face potrivite pentru medii diverse, cum ar fi scoli, sali de conferinta sau birouri moderne.

Practica si eleganta

Tabla din sticla este deosebit de practica, datorita suprafetei sale glisante, care permite utilizatorilor sa scrie si sa stearga cu usurinta, fara sa lase urme. Aceasta caracteristica este esentiala in mediile in care informatiile se schimba rapid, cum ar fi in timpul unei prezentari sau al unei lectii.

Pe langa aceasta, tabla magnetica din sticla se remarca si prin eleganta sa. Aspectul sau curat si modern se potriveste perfect cu orice decor interior si ofera un plus de rafinament spatiului in care este amplasata.

Modelul SMIT 14600206 de la viamond.ro

Modelul 14600206 de la SMIT este un exemplu excelent al acestei combinatii de practic si elegant. Cu o suprafata generoasa de 100×150 cm, aceasta tabla este ideala pentru orice loc in care ar fi amplasata. Fabricata din sticla consolidata, este extrem de durabila si rezistenta la zgarieturi, ceea ce o face potrivita pentru o utilizare indelungata.

Vizibilitate maxima

Tabla 14600206 de la SMIT este acoperita pe spate, ceea ce garanteaza o vizibilitate maxima atunci cand este amplasata pe un perete. Acest aspect este deosebit de important in salile de conferinta sau in salile de clasa, unde toata lumea trebuie sa poata vedea informatiile prezentate.

Accesorii incluse

Coletul comandat include o tavita din sticla, care poate fi amplasata sub tabla, pentru a tine markerele si buretii la indemana. De asemenea, sunt inclusi 5 magneti rotunzi, care pot fi folositi pentru prinderea documentelor sau pentru a adauga note importante pe tabla, si un burete magnetic. Atat sticla tablei, cat si buretii si magnetii sunt extra-strong, asigurand maximum de incredere in produs.

Pret accesibil

Un alt aspect deosebit de atragator al acestei table este pretul sau accesibil. Cu un cost de putin peste 2.000 de lei, este o investitie redusa avand in vedere durabilitatea si functionalitatea sa. Transportul este asigurat de viamond.ro, ceea ce face achizitia si mai convenabila.

In concluzie, o tabla din sticla este o optiune deosebit de practica si eleganta pentru diverse medii, de la scoli la birouri moderne. Modelul 14600206 de la SMIT se remarca prin durabilitate, vizibilitate maxima si accesorii utile, oferind un excelent raport intre calitate si pret. Cu aceasta tabla magnetica, puteti adauga un element de stil si eficienta spatiului dumneavoastra de lucru!