July 24, 2024
Odată cu diagnosticul unei boli și decizia de internare, fiecare pacient trece printr-un proces dificil de acceptare al situației. Este responsabilitatea instituției medicale și a personalului să se asigure că fac tot posibilul pentru a-i îmbunătăți starea și a-l ajuta să treacă mai ușor peste acest impas, de la modul în care își exercită meseria și până la eforturile de creare a unui spațiu cât mai confortabil cu putință. Comandă paturi pentru spital de la MLM Medical ținând cont de următoarele aspecte:

Secția în care urmează să fie folosit

Fiecare specializare medicală este definită de proceduri specifice și modalități diferite de abordare a pacienților, de la caz la caz. Asta înseamnă că și alegerea dispozitivelor și echipamentelor necesare se face în raport cu acestea, inclusiv paturile medicale. La MLM Medical te așteaptă o gamă variată de paturi pentru secții de chirurgie, ginecologie, stomatologie, terapie intensivă, pediatrie și nu numai, pentru a susține eficiența serviciilor oferite.

Calitatea saltelei și a scheletului

Materiale din care un pat este realizat influențează atât gradul de confort oferit, cât și durabilitatea acestuia în fața factorilor de degradare la care este expus. Un pat de spital ideal este realizat din materiale rezistente la substanțele de dezinfectare, de obicei cu un schelet metalic dur și cu saltea moale, dar suficient de dură pentru a oferi susținere.

Sistemul de control

Cele mai multe dintre modelele de paturi create pentru spitale dispun de un mecanism integrat care permite ajustarea poziției în funcție de nevoile pacientului sau ale medicului. Vorbim așadar de paturi mecanice sau electrice, cele din urmă putând fi prevăzute cu un număr variat de motoare. O variantă universală de pat medical care corespunde tuturor nevoilor specifice este Patul spital electric, 2 motoare TMD 4062 care poate fi controlat prin telecomandă și deplasat cu ușurință între sălile de lucru.

Dimensiunile patului

Un alt factor pe care trebuie să îl iei în calcul când dotezi o încăpere medicală este spațiul de care dispui în așa fel încât să alegi produsele corect, pentru a nu supraaglomera zona și îngreuna astfel deplasarea și promptitudinea personalului.

Prețul

Și factorul financiar joacă un rol important în stabilirea achizițiilor pentru spitale cabinete și clinici pentru că, de regulă, este vorba de achiziționarea unui număr mare de bucăți. MLM este locul în care găsești paturi medicale pentru toate categoriile de buget în așa fel încât orice instituție medicală să poată oferi condiții optime pacienților săi. Toată gama de paturi pentru spital MLM Medical respectă cu strictețe standardele de calitate și performanță impuse de domeniul medical, ceea ce înseamnă că orice variantă alegi, ai garanția unui produs care corespunde întocmai nevoilor tale și ale pacienților pe care îi ai în grijă!