Articole Populare

(Video) Tatăl său suferă de Alzheimer, dar ceea ce a făcut el pentru acesta a surprins Internetul!

Boala Alzheimer este o mare suferință atât pentru bătrâni cât și pentru rudele acestora. Bătrânii pot suporta multe boli fizice și neputințe pe care le aduce vârsta, dar când vine vorba despre o boală care atacă memoria, aceștia nu pot face nimic.

Tod McDermott are 80 de ani și de mult timp luptă cu demența. Cândva acest bărbat respectabil era cântăreț profesionist. În afară de talentul său muzical, el mai era în stare să țină în memorie sute de cântece. Acum însă, uneori el nu-și poate recunoaște nici fiul…

Din fericire, fiul nu l-a părăsit și nu și-a lăsat tatăl de unul singur în fața bolii, care îi mistuia memoria în fiecare zi tot mai mult și mai mult… Acest tânăr a inventat un fel de terapie pentru tatăl său. Cântecele nu doar ridicau dispoziția bătrânului cântăreț, dar și îi încetineau boala!

Pentru a atrage atenția socială asupra oamenilor care suferă de Alzheimer, Mac a înregistrat câteva clipuri, în care el cu tatăl său interpretau împreună cântece de la radio. Și acest tânăr inventiv nu se aștepta că va urma un feed-back atât de masiv din partea oamenilor!

Dacă și tu ai fost impresionat de fapta acestui fiul grijuliu, atunci nu ezita să publici acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Songaminute Man