(Video) O nuntă ca aceasta mai rar… Uite cum dansează moldovenii!

Dansul deseori este definit ca mișcare a corpului în ritm de muzică. Însă părerea mea este că această definiție este foarte searbădă și definește orice, numai nu dansul! Nu poate fi dansul doar mișcare, indiferent că e în ritm sau nu cu o oarecare piesă. Chiar dacă încercăm să ne adâncim puțin în istoria dansului, vom observa că acesta a avut mereu la bază un sentiment și o emoție.

Adică, emoția este de fapt esența unui dans, emoția care face trupul să se miște trupul într-un anumit fel, pe un ritm oarecare de muzică. Iată de ce dansurile de veselie sunt iuți, iar cele de dragoste calme. Așa se face că unde este bucurie acolo este și multă mișcare (doar nu poți sta liniștit pe taburet atunci când ai câștigat la loto), iar unde este dragoste  – este calm și cugetare, care nu au nevoie de multă mișcare.

În acest video îți propunem să vezi un dans de nuntă absolut special,în care invitații dea dreptul să întrec în măiestria de a dansa. Atât de multi dansatori buni la metru pătrat nu cred că am mai văzut undeva! Nu cumva aceasta este nunta unor dansatori profesioniști?

Dacă și tu ai fost impresionat de acest dans de nuntă fantastic, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Marius Fatu

Add Comment