(Video) Jurații au văzut multe trucuri în viața lor, dar ceea ce a făcut această fată i-a lăsat cu gura căscată!

Magicienii și vrăjitorii există în toate legendele și miturile popoarelor lumii. Vrăjitori buni și babele rele sunt personajele multor povești populare, car atât de mult sunt iubite de copii. Mulți oamenii păstrează această dragoste pentru magie și farmec pentru tot restul vieții.

Însă pentru alții magia este o meserie, pentru care plătesc inclusiv și impozit la stat. Creativitatea și elementele neprevizibile ale iluzioniștilor întotdeauna au avut o mare priză la public. Iar prestația lui Chloe Krowford la show-ul de talente Britain’s Got Talent 2015 a confirmat încă o dată acest lucru. Frumusețea ei și trucul spectaculos îndeplinit de ea nu i-a putut lăsa indiferenți pe jurați!

Deși exteriorul ei a jucat un rol aparte în acest truc, totuși nu putem spune că ea nu a putut impresiona publicul. Mai mult decât atât: toți spectatorii și jurații au rămas cu gura căscată! Cu siguranță această fată va deveni un mare iluzionist în viitor, dacă va face și în continuare astfel de trucuri incredibile. Am privit acest video de mai multe ori, dar încă nu îmi pot da seama cum Chloe a putu ajunge atât de repede la balcon.

Dacă și pe tine te-a lăsat nedumerit acest truc, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Britain’s Got Talent

Add Comment