(Video) Ei nu se așteptau la o asemenea surpriză! Probabil, cea mai creativă farsă din toate timpurile!

Doar imaginează-ți: Ai ieșit tu din casă, că trebuie să mergi undeva. Mergi pe drum îngândurat, ajungi la stația de maxi-taxi și te așezi pe scaun. Ai în cap o mulțime de griji și probleme și te gândești cum și când o să le reușești să le faci pe toate. Știi bine cum sunt astfel de momente: nu vezi și nu auzi nimic ce se petrece în jurul tău.

Pentru că maxi-taxiul întârzie, te începi a plictisi. Privești pe un perete, la un maidanez, la o mașină frumușică care numai ce a trecut pe alături, când colo brusc!, te vezi pe tine într-un panou publicitar! Asta da surpriză! ”Dar de unde până unde am ajuns eu pe panou?”, te întrebi tu. Însă nu reușești să-ți duci întrebarea până la capăt când observi că în panou apari îmbrăcată exact cum ești la moment! În afară de aceasta, vezi că imaginea ta se mișcă pe panou de parcă cineva se joacă cu ea în Photoshop!

Ei bine, aceasta e fapt este o farsă. Privește acest video ca să vezi cele mai amuzante momente. Mie îndeosebi mi-a plăcut momentul când fata și băiatul au fost plasați pe un tort de nuntă. După o asemenea întâmplare, acest tânăr e aproape obligat să o ceară pe fată în căsătorie. Ori, cel puțin, trebuie să se gândească serios la acest lucru. De fapt, în acest video vei putea vedea chiar două astfel de momente cu tineri îndrăgostiți.

Dacă ți-a plăcut această farsă, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: AdobeNordic

Add Comment