Articole Populare

(Video) Acest micuț încerca să învețe să meargă, când BRUSC pisica a făcut ceva incredibil!

Mulți oameni cred că pisicile sunt niște animale de casă fără rost. Probabil, uneori acești oameni au dreptate. De ce? Păi hai să ne gândim un pic: în casă șoareci nu-s, deci la ce ar fi bună o pisică? Ea doar mănâncă, doarme, se cere în brațe și în genere are un comportament egoist și plin de aroganță.

Însă despre pisica din acest video cu siguranță nu putem spune astfel de lucruri. Atunci când stăpânilor ei li s-a născut un copil, pisica nu a văzut în acesta un concurent pentru atenție. Ba din contra, pisica a hotărât să-l ajute pe micuț prin toate mijloacele posibile, pentru a ușura viața părinților lui. În acest video vei putea vedea cum acest patruped îl învață pe micuț să meargă. Nu, nu îl învață se meargă în mâini și picioare, ci doar în picioare, asemenea omului.

Prima dată văd ca un animal să ia parte atât de activ la educația unui micuț. Mi se formează impresia că pisica se simte responsabilă de normala dezvoltare a copilului și încearcă să-l ajute din toate puterile să meargă cum se cuvine unui om adevărat.

Dacă și tu ai vrea să ai acasă o astfel de pisică, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Mohamad Safaruddin Shah Othman