Articole Populare

Vezi ce trucuri face această găină cu cărțile de joc! Fenomenal!

Găinile nu au reputația celor mai inteligente animale. Știm cu toții zicala ”la mintea găinii”, care deloc nu este în folosul inteligenței acestor păsări și care vine să ne spună că găina poate înțelege doar cele mai simple lucruri, care nu solicită creierul în nici un fel. Dar oare așa stau lucrurile în realitate?

Nu! În realitate lucrurile stau diferit! Astfel, un test de inteligență care a fost efectuat la Universitatea Bristol a scos în evidență acel surprinzător fapt că găinile sunt mai inteligente decât câinii și pisicile. Și asta nu e tot. Marea noutate a experimentului a constat în aceea că s-a determinat faptul că găinile depășesc în inteligență un copil de 4 ani! La așa ceva nimeni nu s-a așteptat.

Privind acest video te vei putea convinge singur că aceste păsări sunt foarte inteligente. Marjo este o găină salvată de la abatorul fermei. Proprietara sa a învățat-o să facă un truc uluitor cu cărțile de jucat. Astfel, Marjo este în stare de fiecare dată să identifice cartea dorită, pe care ulterior o ciugulește cu clanțul. Desigur, pentru acest truc Marjo este răsplătită cu cele mai delicioase grăunțe.

Dacă ți-a plăcut trucul acestei găini, fă share acestui video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Unusual Talents