Articole Populare

Vezi ce sprijin psihologic acordă acest băiețel câinelui său trist, atunci când stăpânii au plecat de acasă…

Fiecare om care are acasă un câine, știe că aceștia nu sunt ca niște membri de familiei, ei chiar sunt membri deplini ai familiei. Desigur că ei au mult mai mult păr pe ei (jumătate din care a intrat adânc în canapea!) decât ceilalți membri, însă ei își iubesc mult familia, la fel cum familia îi iubește pe ei.

Cu părere de rău, câinii nu întotdeauna își pot însoți stăpânii când aceștia trebuie să plece undeva, de aceea, nu de puține ori, ei trebuie să rămână acasă singuri ori cu copiii. În mod firesc, cei mai mulți dintre ei duc dorul stăpânilor cât timp aceștia lipsesc și au o dispoziție rea: sunt triști și pasivi. Însă din fericire pentru câinele din video-ul de mai jos, el are pe cineva care e gata să-l sprijine psihologic în acest moment greu.

Burt (așa îl cheamă pe câine) stă lângă ușă și privește pe fereastră. Lui îi este foarte dor de stăpâni. Însă acest băiețel este gata să-l ajute. El îl mângâie pe câine și îi alină dorul cu cuvinte de încurajare. Ce băiețel grijuliu! Un adevărat psihoterapeut!

Dacă și ție ți-a plăcut de acest băiețel simpatic gata să sară și în ajutorul unui câine trist, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MrJackFantastic