Vei râde mult când vei vedea cum acest husky nu vrea să meargă acasă!

Câinii de rasa husky au devenit în prezent cea mai populară rasă de câini. De la mic la mare, toată lumea husky. Unii oameni se pot întreba ce au acești câini de au devenit atât de populari. Dacă și tu ți-ai dat o asemenea întrebare, atunci află că husky împreună cu ciobănescul german și labradorul constituie triada celor mai inteligenți câini din lume!

Însă spre deosebire de confrații săi de triadă, câinii husky posedă o trăsătură de caracter care îi scoate cu mult în evidență. Astfel, deși posedă o inteligență rară (sau poate anume în virtutea acestui fapt) husky sunt foarte nărăvași și nu vor face un lucru dacă nu vor să-l facă, chiar dacă stăpânii îl cer insistent de la ei. De asemenea, ei adoră să alerge și anume din acest motiv popoarele nordice folosesc husky în calitate de animale de tracțiune pentru sănii.

Iar în acest video vei putea vedea cât de nărăvaș poate fi un husky. După plimbare stăpânul acestui câine vrea să meargă acasă, însă câinele se împotrivește pentru că vrea să se mai plimbe. Vezi cât de amuzantă este această împotrivire!

Dacă și tu ai râs privind acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Jan C

Add Comment