Vei putea face un pătrat schimbând poziția unui singur chibrit? 9 din 10 oameni nu pot face asta!

Mulți ani în urmă când jucăriile erau o raritate, copii se jucau cu chibriturile. Unii le foloseau pentru a da foc la stogurile de fân din sat, însă alții mai cuminți încercau să inventeze diferite jocuri cu ele.

Pare ciudat, dar cu ajutorul unor simple chibrituri pot fi create jocuri foarte captivante nu doar pentru copii, ci și pentru maturi! Probabil și tu ai avut măcar o dată în viața ocazia să joci un joc din ăsta, în care trebuie să schimbi poziția unui chibrit sau a câteva pentru a obține o figură geometrică sau o egalitate matematică.

Indiferent că te-ai jucat sau nu până acum în acest joc, te invităm acum să o faci! Pornește acest video și pune-l pe pauză în minutul 0:27 pentru a nu afla răspunsul înainte de vreme. Aranjează 4 chibrituri la fel ca în video și încearcă să faci un pătrat schimbând poziția unui singur chibrit. Repetăm: a unui singur chibrit, nu 2 sau 3!

Ai putut găsi soluția? Dacă nu, mai gândește-te un pic pentru că aceasta este posibil de făcut! Îți dăm un singur indiciu: pătratul trebuie să se primească foarte mic!

Dacă ți-a plăcut acest joc, neapărat distribuie acest video pe Facebook! Provoacă-i pe prietenii tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: DutyFlea

Add Comment