Un video despre solidaritate cum nu ai mai văzut!

Budweiser este unul din cele mai populare tipuri de bere din SUA și totodată un brand mondial care aparține corporației Anheuser-Busch InBev.

Istoria acestei beri începe în anul 1876 când un american pe nume Adophus Bush a vizitat Cehia. El a rămas atât de impresionat de calitatea berii cehe, încât a decis să deschidă acasă la el în SUA propria berărie pe care a numit-o Budweiser. Berea lui Adolphus era atât de bună, încât în scurt timp ea a cucerit inimile băutorilor de bere nu doar din orașul natal al lui Adolphus, dar și din toată America. Ani mai târziu Budweiser avea să devină cea mai vândută bere de lume.

În principal Budweiser și-a căpătat celebritatea datorită investirii masive în publicitate. Și trebuie să recunoaștem că Budweiser într-adevăr face o reclamă bună. Aceasta nicidecum nu îndeamnă oamenii să consume cât mai multă bere ori să consume anume berea Budweiser, ci îi cucerește pe amatorii de bere cu profunzimea mesajului său.

O astfel de reclamă vei putea vedea în videoul de mai jos. El relatează istoria un cățeluș care s-a rătăcit dar care totuși a putut găsi drumul spre casă. Finalul acestei istorii află-l în acest video.

Dacă ți-a plăcut aceste video, distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: drimk tv

Add Comment