Un vânător a văzut un lup prins în capcană. Apoi bărbatul a făcut ceva extrem de riscant!

John Oens are o dragoste aparte pentru vânătoare și pescuit. Spre deosebire de alți vânători, John respectă legea până la ultima virgulă și niciodată nu vânează ori pescuiește animalele rare. Însă în patria lui vânarea coioților este permisă, pentru că în ultimul timp aceștia au început să dăuneze grav ecosistemului. Astfel, capcana pe care John a pus-o în pădure era destinată anume pentru ei. Însă atunci când a venit să verifice capcana, vânătorul a văzut că în ea s-a prins un alt mamifer.

În iarbă, așteptând oamenii, stătea un un lup mare cenușiu. Legea interzice ca acești lupi să fie împușcați, iar dacă și ar fi permis, bărbatul oricum nu i-ar fi făcut nici un rău.

De aceea, fără a sta mult pe gânduri John a decis să elibereze bietul animal din capcană. Însă aceasta nu este deloc simplu. Dacă te apropii de lup, riști ca acesta să te sfâșie în doar câteva secunde. Dar în calitate de vânător experimentat John știe ce trebuie să facă. Strategia lui cu scutul de lemn a funcționat de minune, astfel încât și lupul a fost eliberat, și vânătorul a rămas intact. Jos pălăria, maestre!

Dacă ți-a plăcut acest video, nu ezita să-l arăți și prietenilor tăi pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: petenrock

Add Comment