Articole Populare

A fost eliberat din ”vesta de tortură” după 9 ani. Privește ce face când vede pentru prima dată apa!

Animalele Asiei au ajuns la etapa de fi salvate de la tortura lor sistematică din ferme datorită oamenilor cu inimă mare. Între aceste animale urșii ocupă un loc aparte și se bucură de o atenție deosebită din partea organizațiilor de salvare a a animalelor.

Fierea de urs este un ingredient special în medicina tradițională chineză. Pentru ca această fiere să fie colectată, urșii sunt ținuți în cuști mici și sunt îmbrăcați în veste înguste, conectate la un sistem de pompare a fierii din rana deschisă de pe burta bieților urși. Urși ca Caesar și Tuffy au fost salvați și reabilitați în centrul de salvare a animalelor ”Chengdu”. Fiind crescuți încă de la naștere în cuști, mulți urși salvați nu pot supraviețui în libertate. Centrul Chengdu le oferă o viața confortabilă și lipsită de pericole, cu posibilitatea de reproducere protejată în condiții naturale.

În acest video, îl puteți admira pe Tuffy care se joacă pentru prima dată în apă după 9 ani trăiți în cușca de fiere. A-l urmări pe Tuffy în apă este o adevărate plăcere. Te cuprind emoții profunde când știi prin ce a avut să treacă acest animal, iar acum îl vezi bucurându-se de viață.

Dacă te-a emoționat această istorie cu final fericit, atunci distribuie acest video. Împreună putem face lumea mai bună.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Animals Asia