Un tânăr a decis să-i facă mamei sale o farsă. Însă ”prădătorul” a devenit victimă!

Atunci când ești fiul unor părinți foarte bogați, ai mult timp liber la dispoziție pe care cauți să-l umpli cu cât mai multă distracție și farse pe seama prietenilor. Cel puțin așa reiese din video-urile copiilor marilor bogătași din țările arabe, care cu regularitate publică pe Internet filmulețe cu tot felul de trucuri și farse inimaginabile.

Una din distracțiile preferate ale acestor tineri este să meargă cu mașina. Dar nu într-un mod normal și ”omenește”, ci așa cum nimeni nu face asta, adică pe două roți! Exact, ei conduc mașina doar pe două roți din cele 4!

Însă tânărul din acest video a decis să facă ceva și mai neobișnuit și să-și implice în această ”afacere” și mama. Desigur că victima nu știa ce o așteaptă, iar tânărul dorea să înregistreze pe cameră anume această reacție. Femeia într-adevăr s-a speriat de ceea ce se întâmpla și s-a gândit să se răzbune pe fiul său. Astfel, ea s-a prefăcut că a căzut în leșin, fapt care l-a îngrozit pe tânăr și pe prietenii acestuia. Și când disperarea petrecăreților era cea mai mare, femeia și-a dat arama pe față și s-a adeverit că victima era în fapt prădător!

Dacă ți-a plăcut cum s-a răzbunat această femeie pe fiul ei, distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: VitalyzdTv

Add Comment