Un tânăr american care are deja 2.33 metri încă mai continuă să crească!!!

Când avea cinci ani, Broc Brown din Michigan a fost diagnosticat cu „gigantism”. Recent tânărul de 19 ani a ajuns la un record — el a crescut până la 2 metri și 33 de centimetri. Și Broc, care a fost onorat cu titlul „Cel mai înalt adolescent din lume” (clasificarea până la 18 ani), continuă să crească, în medie cu 15 centimetri pe an.

Dacă va continua în același ritm, în curând Broc îl va depăși pe cel mai înalt om din lume — Sultan Kösen, al cărui înălțime este de 2 metri și 51 de centimetri.

4

Pe fotografie: Broc cu familia sa: mătușa Stacey, mama Darci și bunica Joy.

5

La vârsta de doar cinci ani Broc a fost diagnosticat cu sindromul Sotos sau sindromul gigantismului cerebral. Medicii i-au spus mamei că băiețelul ei nu va supraviețui până la adolescență.

6

Aceasta este o afecțiune genetică și nu poate fi tratată. Nu se cunoaște nici dacă Broc va înceta vreodată să crească.

Pe poză: Broc și copiii de vârsta lui.

7

Pe lângă gigantism, Broc are dificultăți la școală și la dobândirea diverselor abilități, probleme cardiace, curbarea coloanei vertebrale și stenoza canalului vertebral (îngustarea centrală a canalului vertebral).

Pe poză: Broc și verișoara lui Savannah.

8

În ciuda problemelor de sănătate ale lui Broc, medicii sunt siguri că el poate avea o viață normală și îndelungată.

9

Broc s-a născut doar cu un rinichi. De aceea, îi este interzis să folosească analgezice, chiar dacă el mereu suferă din cauza durerilor intense de spate. „Am impresia că spatele îmi este bătut cu o uriașă rachetă de tenis. Visul meu este ca medicii să descopere mai repede o modalitate, prin care să-mi calmeze durerea.”

10

Recent Broc și mama lui Darci au mers la un specialist din Centrul Pediatric Arkansas. Cu toate că nu a putut să contribuie la ameliorarea durerii, medicul Bradley Shafer i-a bucurat pe toți prin faptul că, după părerea lui, Broc va trăi atât cât trăiește un om normal. De obicei, persoanele suferinde de gigantism au o viață scurtă.

11

Din punct de vedere financiar, să fii unul dintre cei mai înalți oameni din lume este, de asemenea, dificil. Îmbrăcămintea, încălțămintea și chiar și șosetele pentru mărimea uriașă a piciorului sunt cusute la comandă. Patul și un fotoliu special pentru Broc au costat câte 1000 de euro fiecare.

12

Mama tânărului spune că autoritățile locale îi ajută. De două ori au adunat donații pentru ei — aproximativ 10.000 de dolari. Întreaga sumă a fost cheltuită pentru haine și încălțăminte, care devin repede mici pentru Broc.

13

În ciuda tuturor greutăților, Broc și mămica lui sunt fericiți și privesc cu optimism spre viitor. Tânărul își dorește mult să aibă un loc de muncă — într-un magazin cu mărfuri sportive, spre exemplu. Iar Darci nu vrea să-și forțeze fiul. Ea dorește ca băiatul ei să fiu pur și simplu fericit.

În școala medie înălțimea lui Broc era deja de 182 cm.

14

Pe lângă toate acestea, tânărul suferă de sindromul deficitului de atenție, manifestat prin hiperactivitate și crize de furie necontrolată.

15

Darci spune că fiul ei este un tânăr vioi și foarte blând. „Inima lui este la fel de mare ca corpul lui.”

Darci cu nou-născutul Broc.

16

17

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment