Un tânăr a mângâiat un câine vagabond. Momente care nu pot fi vizionate fără lacrimi!

Câinii întotdeauna au încredere în oameni… Au încredere chiar și atunci când sunt bătuți, trădați sau alungați în stradă… Așa o fire au aceste creaturi minunate – ele continuă să creadă în blândețe și prietenie, chiar dacă stăpânii lor nu le oferă aceste valori. Și cât de bine este că mai există persoane, care nu permit animalelor să se dezamăgească complet în omenire. Vă propunem să citiți și să vizionați următoarea poveste.

Bigie, un ciobănesc german singuratic, părăsit de toți, de câteva zile pribegea pe lângă canalul râului Los-Angeles. Îi era frig și foame, însă cățelul continua să creadă că într-o zi va veni o persoană să-l salveze. O persoană căreia el îi va putea oferi toată dragostea și devotamentul său. Și un astfel de om a apărut! Lui nu i-a fost frică să coboare de la o mare înălțime, iar apoi să întindă pur și simplu mâna și să mângâie cățelul suferind.

Această poveste are un sfârșit fericit. Bigie s-a refăcut complet și acum locuiește cu noul său stăpân. Existența unor astfel de oameni grijulii este pur și simplu extraordinară! Acest cățel este norocos! Oare câți câini fără stăpân au încă nevoie de ajutorul nostru?

 

Autor text: Perfect Media

Add Comment