Un răpitor rău și periculos îi amenință pe toți din jurul său! Am o frică de moarte!

Orice lucru mare începe de lucruri mărunte, aceasta este o lege universală. Chiar și cel mai înalt și gros copac din lume își va începe viața de la un simplu sâmbure, care nu neapărat este mai mare decât sâmburele unei legume banele. Doar cu toții știm că brazii falnici din munți își încep viața de un spor care abia este vizibil cu ochiul liber…

Același lucru este valabil și pentru animale. Chiar și cel mai înfiorător animal, iar în cazul dat regele savanei și al lumii animale, leul, va începe de la un animăluț mic și gingaș de mărimea unei pisici. Cu toate acestea chiar dacă este încă mic, în leuț există toate semnele ferocității. Ori aproape toate. Privește acest video!

Este sigur că atunci când va crește acest leuț va deveni groaza tuturor erbivorilor. Însă până atunci el trebuie să se învețe să hârâe. E drept, hârâitul lui seamănă mai mult cu un ”miau” al pisicii. Dar asta la moment. Peste câțiva ani când vocea lui va deveni mai puternică, ea va inspira spaimă în toată savana. Dar pentru că acel moment încă nu a venit, să savurăm cu plăcere acest mieunat drăguț!

Dacă ai îndrăgit acest leuț, neapărat distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: UznayVse

Add Comment