Un pui de elefant haios, care îți va dărui 90 de secunde de voie bună!

În primii ani de viață copiii abia fac cunoștință cu lumea înconjurătoare și se învață să interacționeze cu oamenii. Cu toate acestea, anumite abilități ei le posedă la nivel instinctiv. Și nu ne referim aici la așa banalități cum ar fi plânsul atunci când copilului îi este foame. Aceasta nu este nimic comparativ cu capacitatea lor de a atrage atenția, pentru ca părinții să le ofere cât mai mult timp și grijă.

Acest lucru este foarte bine cunoscut de cuplurile care au copii mici. Este impresionant să vezi cu câtă pricepere și măiestrie ei îi fac pe părinți să le acorde timp. Și încearcă să nu faci asta, pentru că dintr-o dată va începe un mare acces de isterie! Prin această strategie copiii dau de înțeles părinților că cu ei nu este de glumit și că dacă ei vor ceva, atunci acel ceva trebuie să-l primească neapărat! În astfel de cazuri cel puțin unul din părinți cedează și copilul rămâne satisfăcut.

Însă acest comportament este specific nu doar copiilor, dar și puilor de elefant! Acest elefant mic la fel a vrut ca mama sa să-i dea ceva, însă aceasta i-a ignorat rugămintea. Drept protest la refuzul mamei puiul de elefant a început să facă scene de isterie cum se pricepe el mai bine. Privește acest video și află cu ce s-a terminat această istorie!

Dacă ți-a plăcut filmulețul, distribuie-l pe Facebook prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Ib En

Add Comment