Poliția a oprit o doamnă dintr-un motiv foarte suspect. Aceasta a fost doar o verificare de rutină!

Cred că voi expune părerea tuturor, când voi spune că condusul mașinii în timpul iernii este nemaipomenit de frustrant.

Disconfortul creat de temperaturile scăzute, vizibilitate redusă și condiții rutiere îngrozitoare. Oare ce ar mai putea să se întâmple? Păi, atunci când tu conduci, poate să apară de nicăieri o patrulă rutieră, care să-ți spună să tragi pe dreapta. Este un sentiment foarte neplăcut, mai ales când ești absolut sigur că nu ai încălcat regulile de circulație și ai presimțirea că vei obține o amendă pentru ceva foarte dubios.

Uf… când auzi sirena și vezi luminile intermitente ale girofarului, știi că ziua ta este complet ruinată.

1

Într-o zi înzăpezită un ofițer din Departamentul de Poliție al orașului Lowell a realizat ceva ce semăna cu o verificare rutieră de rutină.

2

Această femeie a încălcat regulile de circulație? Geamurile ei erau prea nuanțate. Serios?! Da, serios. Ofițerul a înregistrat totul cu ajutorul unei camere video și te vei bucura de fapta lui.

3

Nimănui nu-i place să primească amenzi, mai ales pentru ceva atât de subiectiv precum geamurile prea fumurii. De fapt, cu câțiva ani în urmă am fost și eu amendat din același motiv. Pe lângă faptul că am plătit amendă, am fost nevoit să îndepărtez folia de pe geamurile mașinii și să o schimb pe una cu nuanță mai deschisă. După cum îți poți imagina, am cheltuit o sumă de bani destul de mare. De asemenea, a fost o mare bătaie de cap, care mi-a consumat timpul. Deci, pot spune că o înțeleg perfect pe această biată doamnă.

Pe de altă parte, ofițerul, care a oprit-o, se comporta foarte frumos. În timp ce realiza toate procedurile uzuale, el a discutat destul de voios cu doamna despre planurile ei de Crăciun. Pe parcursul conversației, ei au aflat câte ceva despre familiile fiecăruia!

Ups! Totul nu era chiar așa cum părea. De fapt, ofițerul a avut un alt motiv ca să procedeze astfel. Ce avea el de gând să facă?!

Ofițerul nu a avut doar o discuție plăcută cu doamna ca să pară pur și simplu drăguț. De fapt, el încerca să afle foarte subtil niște informații de la ea. Și această istorie nu se sfârșește aici.

Doamna nu știa că încă cineva le asculta conversația, așteptând să audă anumite detalii, care i-ar determina pe el și asociații lui să acționeze.

În timp ce discuta cu ofițerul, doamna nici măcar nu-și imagina că acești tineri le ascultau conversația dintr-un magazin. Ce informații căutau ei? Lista ei de cadouri pentru Crăciun.

4

După ce ea a enumerat ce cadouri doresc copiii ei, aceștia s-au grăbit să le găsească și să le cumpere pe toate.

5

Apoi ei s-au grăbit să ajungă la locul verificării rutiere, care încă se desfășura, ca să-i dea cadourile ofițerului…

6

… care apoi le-a înmânat doamnei, făcându-i o surpriză foarte plăcută. Crăciun fericit!

7

Uau! Ce surpriză incredibilă! Și ea nu a fost unicul șofer, care a participat în acea zi la aceste verificări rutiere speciale. Încă câțiva șoferi naivi au primit cadourile de pe lista lor de Crăciun din partea amabilului Departament de Poliție al orașului Lowell!

Privește video-ul de mai jos și îți garantăm că te va face să zâmbești. Permite-ne să aflăm ce părere ai și, dacă ți-a plăcut această istorie de Crăciun, te rugăm să răspândești puțină bucurie, distribuindu-o prietenilor și familiei tale!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.metaspoon.com

Add Comment