Un pescar a decis să hrănească niște vulturi. Dar el nu se aștepta ca ei să fie atât de mulți!

Toate meseriile, chiar și cele mai grele și de mare responsabile, au micile lor bucurii, iar persoanele care le practică nu ezită să-și facă de cap de fiecare dată când au această ocazie.

În rândul celor mai periculoase meserii din lume se află și meseria de pescar de mare. Doar la prima vedere poate părea că a fi pescar este foarte simplu, că adică arunci undița și peștele sare singur în barcă. În realitate lucrurile stau foarte diferit, iar pescarii care își practic meseria în nordul Oceanului Pacific știu asta foarte bine. Valurile mânate de furtuni pot atinge aici mărimi atât de mari, încât înghit la propriu navele maritime, iar dacă cineva cade din navă în apa de zero grade Celsius, acesta moarte în decurs de doar 15 minute…

Pentru a mai uita de pericolele care îl pasc în largul oceanului, acest pescar și-a găsit o distracție deosebită. Astfel, de fiecare dată când are ocazia el hrănește vulturii cu carne. La început la această masă veneau doar câteva păsări, însă ulterior ele un început să vină tot mai multe și mai multe! Nu poți vedea o asemenea scenă nici măcar la parcul zoo! Absolut uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: jessie peck

Add Comment