”Un pas până la tine”. Una dintre cele mai frumoase piese ale lui Adriano Celentano și a Minei Mazzini!

Adriano Celentano și Mina Mazzini sunt celebrități atât de mari, încât nici nu este nevoie să ne oprim pentru a enumera toate meritele și succele acestor legendari interpreți, care din fericire sunt încă în viață și ne bucură în continuare cu piese noi.

Prima colaborare dintre Adriano Celentano și Mina Mazzin datează din anul 1998, când cei doi s-au reunit pentru a înregistra un album muzical. Albumul a fost botezat cu numele ”Mina Celentano” și s-a bucurat de un succes enorm în Italia, fiind vândut în mai mult de 1.6 milioane de copii și ocupând locul 1 la categoria ”Cel mai bun album italian al anului 1998”.

După o pauză de colaborare de aproape 20 de ani, cei doi au decis să se mai reunească o dată și să mai creeze un album. Acesta a fost lansat la finele anului trecut și este intitulat ”Le migliori”. În continuare îți propunem spre audiție una dintre cele mai bune piese din acest album și anume cântecul ”A Un Passo Da Te”. Totodată îți propunem să apreciezi și videoclipul piesei, în care vei putea vedea imagini din tinerețea celor doi mari interpreți. Îți dorim audiție plăcută!

Dacă ți-a plăcut această piesă, neapărat fă-i share prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MinaCelentano Official

Add Comment