Un om al străzii a fost aranjat într-un salon, când s-a văzut în oglindă i-au dat lacrimile.

Viața unui locuitor de 55 de ani din Palma de Mallorca, s-a schimbat radical după…o vizită la frizer. O dată bărbatul, pe nume Jose Antonio, a fost observat de proprietarul unui salon la o benzinărie, unde acesta își câștiga o bucată de pâine.

Proprietarul salonulului l-a invitat pe Jose să-i schimbe un pic imaginea. Fostul electrician, Antonio, demult s-a dezamăgit în viață, a căzut în depresie și a plecat de acasă. Înainte de a se așeza în scaun Jose a rugat operatorii: „Așteptați o secundă, vreau să mă țin minte așa”.

Când i-a fost arătat rezultatul transformării, bărbatul fără adăpost a început să plângă. Bărbatul nu a putut să-l recunoască pe omul urât mirositor, neîngrijit, zburlit în cel ce a apărut în oglindă, îngrijit și elegant îmbrăcat.

Aici poți vedea prima reacție a lui Jose Antonio când s-a văzut în oglindă după toate procedurile. Bărbații plâng foarte rar, dar acest fapt vorbește despre multe…

Organizatorii transformării au decis să continue experimentul. Operatorii cu camera de filmat l-au însoțit pe Jose în timp ce el se deplasa pe stradă, ca să înregistreze reacția celor care îl cunoșteau pe erou și celor străini. Nimeni nu a fost în stare să-l recunoască pe boschetarul Josete (sub acest nume era cunoscut în stradă) transformat într-un adevărat hipster: cu o coafură stilată, o barbă bine aranjată și îmbrăcat într-o cămașă albă asortată cu o pereche de pantaloni de culoarea teracotei.

Multe femei se opreau și îi făceau complimente lui Jose. Acest experiment a avut loc în 2015, dar internauții au putut avea acces la imaginile transformării boschetarului doar în 2016.

Personalul redacției noastre l-a căutat pe Jose Antonio pentru a vedea cum s-a schimbat viața lui peste 18 luni după minunata metamorfoză. Jose a revenit la părul lui grizonat (după părerea noastră, îl prinde bine), își închiriază o cameră și lucrează la parcare. În total, el a petrecut 25 de ani în stradă.

După transformarea imaginii bărbatul a putut face un control medical. El este profund recunoscător proprietarului salonului și localnicilor, care l-au ajutat să se schimbe. „Le voi fi mereu recunoscător. Nu e doar o schimbare de imagine, această transformare mi-a schimbat toată viața”. Acum i-a rămas doar să-și găsească o mireasă…

Dacă ești încântat de transformarea magică pe care au făcut-o stiliștii, împărtășești-o prietenilor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Origami THs

Add Comment