Un om al străzii din Londra nu le-a permis unor îndrăgostiți să înghețe. Și iată cum ei l-au răsplătit…

Pentru a face o faptă bună nu ai nevoie de multe lucruri: pur și simplu privește în jur și împarte ceea ce ai. Așa a și făcut un om al străzii din Londra, când  Charlotte Ellis (22 ani) și Taylor Walden stăteau lângă el într-o noapte geroasă.

Perfect Media vă oferă o istorie călduroasă, care simultan a încălzit trei oameni în această iarnă friguroasă.

Charlotte și Taylor au întârziat la ultimul tren și erau nevoiți să-l aștepte pe următorul, stând patru ore afară, pe un ger teribil de ianuarie.

1

© Charlotte Ellis

De ei s-a apropiat un bărbat fără adăpost, care le-a spus că-l cheamă Joey și le-a oferit paltonul și plapuma sa: „Luați-le! Astăzi este frig, iar voi mai aveți mult de așteptat.”

2

© Charlotte Ellis

Tinerii i-au acceptat ajutorul, iar drept răsplată l-au invitat pe Joey la ei acasă, unde el putea să se spele, să doarmă suficient și să mănânce.

3

© Taylor Waldon

Joey credea că ei glumesc, însă Charlotte a refuzat să plece fără el. Drept rezultat, ei s-au împrietenit și tânăra a hotărât să povestească această istorie pe Facebook. 

4

© ITV

Mii de utilizatori au fost emoționați de o asemenea bunătate și au distribuit postarea lui Charlotte, însă au existat și persoane, care au spus că tinerii sunt nebuni. Charlotte a scris: „Oamenii îi judecă pe alții fără să cerceteze totul. El avea nevoie doar de puțină încredere în sine. Nu trebuie să consideri că oamenii sunt răi doar pentru că au ajuns să trăiască pe stradă. Ei sunt exact ca mine, ca voi.”

5

© echo-news

Prietenii cuplului i-au dăruit lui Joey un telefon și îmbrăcăminte nouă, iar peste doar 5 zile Charlotte și Taylor l-au ajutat să-și găsească un loc de muncă. Charlotte a scris pe pagina sa de Facebook: „Sper că oamenii vor înțelege cât este de ușor să realizezi o faptă, care poate schimba viața cuiva.”

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: mirror.co.uk

Add Comment