Articole Populare

Un nou hit pe Youtube: Motanul s-a ”ascuns” între pui! Anume așa arată raiul pisicilor!

V-ați gândit vreodată cum arată raiul animalelor? Dacă nu , vă propunem să faceți un astfel de exercițiu de imaginație, pentru că va fi foarte amuzant! Cum credeți, cum ar arăta raiul unui vaci? Probabil vă imaginați deja lanuri verzi cu iarbă bogată și suculentă și multe femei mulgătoare în jur. Dar raiul unui câine? Aici este mai simplu: În loc de iarbă – arbuști pe care feliile de salam fiert țin loc frunzelor și mulți-mulți copaci și lucruri erecte pe care îți poți face treaba la nesfârșit.

Dar cum vă arăta raiul unui pisici? Ei bine, de data această nu mai trebuie să vă puneți mintea la încercare, pentru că totul deja și a așa se știe. Întrebați de unde se știe asta? Vă răspundem: Raiul pisicilor deja a fost filmat! Dacă nu crezi, privește acest video!

Pe rețelele de socializare acest video a devenit foarte popular pentru că el conține o scenă foarte amuzantă: Un motan stă ”învelit” în pui și mai că nu adoarme de atâta confort. Anume așa arată raiul pisicilor din toată lumea! Dacă ai pisică acasă și nu mai știi cum să o alinți, cumpără-i de la piață niște pui!

Dacă ți-a plăcut acest video amuzant, atunci distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Tom Vard