Articole Populare

Un muncitor a găsit într-un teatru un portofel vechi de peste 71 de ani. Atunci când l-a deschis, nu-și putea crede ochilor!

Într-o zi Clare McIntosh, un bărbat trecut de 80 de ani, a primit un apel ciudat. Pe telefon el a fost anunțat că portofelul lui a fost găsit. La început Clare a crezut că la mijloc este o eroare, pentru că el nu a pierdut nici un portofel. Desigur, el nu-și putea aminti faptul că el totuși și-a pierdut odată portofelul. Însă aceasta a fost 71 de ani în urmă!

Atunci când proprietarul unui teatru vechi de comedie a început reparațiile clădirii, între scândurile pardoselii un muncitor a descoperit un portofel de plastic, care într-un mod miraculos nu a fost atins de nimeni timp de 7 decade. Mai întâi se credea că acest portofel a fost pierdut de un copil, însă atunci când portofelul a fost deschis, în el s-au găsit fotografii cu numele deplin al proprietarului și chiar numărul lui de telefon.

Desigur, numărul de telefon era învechit, însă numele era autentic. După aceasta au început căutările posesorului portofelului, deși toți își dădeau seama că acesta cel mai probabil nu mai este în viață. Cu toate acestea, bărbatul căruia aparținea acest obiect personal a fost găsit viu și sănătos. O istorie minunată!

Dacă și ție ți-a plăcut această istorie, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: KCCI