Un iepuraș face baie în cadă – nu-ți poți rupe privirea de la aceste imagini!

Dacă ai crescut la țară atunci probabil știi că iepurii sunt animale foarte curate. Ei au mare grijă de blana lor și o o spală în fiecare zi cu meticulozitate. De fapt, specialiștii spun că iepurii iubesc atât de mult igiena nu pentru că au plăcere de a fi curați, ci pentru că sunt foarte sensibili la un număr mare de boli. Astfel, dacă blana lor nu este întreținută într-o curățenie ideală, în aceasta ar începe să se înmulțească paraziții și bacteriile și ei ar muri din această cauză. Adică, iepurii cunosc prețul igienei și o respectă, spre deosebire de mulți oameni . 🙂

În acest video îți propunem spre vizionare ceva cu totul deosebit. Se știe că iepurii nu au nimic în comun cu apa și aceasta pentru ei este o stihie străină, chiar dușmănoasă. Ei nu pot înota în apă și se simt în ea la fel de comod ca vaca pe ghiață. Însă nu și în cazul acestui iepuraș, care se pare că adoră să facă băiță. Doar privește-l!

Baia îi aduce iepurașului satisfacție reală și lui îi place să se distreze făcând stropi, bătând cu lăbuțele sale în suprafața apei. E drept, o parte din acești stropi îi nimeresc în nas, dar ce să faci, acesta este prețul distracției: dacă vrei stropi fii gata să te scarpini la nas!

Dacă ai îndrăgit acest iepuraș adorabil, distribuie acest video pe Facebook!

 

Auto text: Perfect Media

Sursa: Bowen Smith

Add Comment