Un duet legendar! Adriano Celentano și Gianni Morandi!

În anul 2012, vedeta de talie mondială, artistul, actorul și irepetabilul cântăreț Adriano Celentano a susținut câteva concerte în amfiteatrul din Verona. Aceste concerte au fost primele după o pauză din cariera muzica a artistului, care a durat mai mult de 18 ani! Desigur, acest eveniment a fost unul memorabil și presa a scris mult la această temă. La sfârșitul aceluiași an presa italiană a numit aceste concerte ”Cele mai mari evenimente culturale din Italia ale anului 2012!”

În continuare îți propunem să asculți o piesă memorabilă, care probabil va rămâne pentru totdeauna în istorie. Este vorba despre cântecul «Ti penso e cambia il mondo», pe care Adriano Celentano o interpretează cu un alt cunoscut cântăreț și un amic al său, Gianni Morandi!

Doar încearcă să spui că nu îți place duetul celor doi! După cum se spune, mai plăcut decât să asculți o legendă a muzicii, este să asculți două legende ale muzicii! Îmi pare nespus de rău că nu am putut merge la acel concert fantastic, dar sper că marele Celentano ne va mai bucura cu astfel de concerte. Cine știe, poate degrabă îl vom vedea și în România! Îți dorim audiție plăcută!

Dacă ți-a plăcut această piesă, neapărat distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Adriano Celentano

Add Comment