Un cuplu vârstnic a sărbătorit a 50-a lor aniversare, îmbrăcând costumele, pe care le-au purtat la nunta lor din 1966

Uneori este dificil să încapi în blugii, pe care i-ai purtat vara trecută, iar să găsești o persoană, care va putea îmbrăca o haină de acum 10 de ani face parte din categoria fantasticului. Totuși, Carole-Ann și Jim Stanfield, un cuplu vârstnic, au bătut orice record, sărbătorind a 50-a aniversare a nunții lor în hainele, pe care le-au purtat la ceremonia lor matrimonială din 1966. De fapt, ei au fost foarte uimiți, când au descoperit că costumele de la nuntă încă li se potrivesc. Mai jos veți găsi fotografiile lor în stilul „înainte și după” și istoria apariției acestei idei.

Jim (71 ani) a urcat la mansardă ca să caute albumele foto vechi, pe care dorea să le arate nepoatei sale Hayley și atunci a găsit hainele lor de nuntă, pe care le-au îmbrăcat ultima dată pe 1 octombrie 1966.

1

Iată ce a povestit Carole-Ann:

„Atunci când a aflat că încă mai avem costumele de la nuntă, Hayley ne-a spus că trebuie neapărat să le probăm, ca să aflăm dacă încă ni se mai potrivesc. Jim le-a căutat. Hayley insista să le îmbrăcăm, însă eu am refuzat, deoarece ele au stat la mansardă, erau prăfuite și miroseau urât. Dar ea ne implora să o facem de dragul ei. Am fost șocați, când am văzut că aceste haine încă ni se potrivesc ideal.”

Astfel, Hayley și-a convins bunicii să îmbrace hainele de nuntă la cea de-a 50-a lor aniversare.

2

Carole-Ann și Jim — pe 1 octombrie 1966 și în prezent.

3

„Mulți oameni știau că am hotărât să le îmbrăcăm și, totuși, au fost șocați când ne-au văzut purtându-le.”

4

În 1966 cuplul și-a petrecut luna de miere în Malta, iar acum au hotărât să viziteze Turcia. Ei s-au cunoscut în 1962, în clubul, în care lucra Jim.

5

Care este secretul relației lor îndelungate?

Carole-Ann consideră că totul se datorează simțului umorului: „Jim era încântat de părul meu blond, iar mie îmi plăceau glumele lui. El este foarte amuzant și întotdeauna mă face să râd. Eu cred că acesta este secretul. Noi avem preocupări și pasiuni diferite, iar râsul este ceea ce ne face puternici.

La aniversarea de 50 de ani a căsătoriei Jim a modificat verighetele lor, adăugându-le niște inimioare realizate din aurul, pe care el l-a găsit cu ajutorul detectorului de metale.

6

„Este incredibil: am reușit să găsesc aur, care a stat în pământ mii de ani și l-am adăugat la inelele noastre” — a spus Jim.

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment