Casierul posedă o voce care te va lăsa cu gura căscată! Iată unde stau ascunse talentele!

Probabil ai auzit de expresia ”Pegas pus la arat”. Ea desemnează pe acei oameni care în ciudat talentului sau inteligenței lor remarcabile, sunt nevoiți să se ocupe cu lucruri care în nici un fel nu le valorifică talentul. Astfel, talentul este cu adevărat ”îngropat”.

Deși pe pământ sunt foarte mulți oameni talentați, totuși puțin dintre ei au o meserie compatibilă cu talentul lor. Aceasta se întâmplă din diferite motive: fie că pentru a-și putea valorifica talentul și a-l dezvolta este nevoie de investiții groase, fie posesorul talentului nu vrea să iasă în evidență și preferă un serviciu simplu. Însă pentru oamenii din prima categorie, secolul 21 a adus o mare ușurare. În prezent te poți face cunoscut și poți demonstra la toată lumea talentul tău, plasând un simplu video pe Youtube sau Facebook!

În cazul acestui tânăr lucrurile au decurs anume așa! După ce a fost surprins cântând piesa ”Ascension” de Maxwell în timp ce-și făcea munca de casier la magazin, casierul nostru a fost invitat de însuși Maxwell să cânte împreună în Palatul Muzicii din Detroit! Ce mare noroc! În sfârșit Pegasul a părăsit aratul și a început să zboare!

Dacă ți-a plăcut acest video care inspiră, neapărat arată-l prietenilor și rudelor tale de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  sharee_kd4

Add Comment