Articole Populare

Un cântăreț de stradă se gândea să meargă deja acasă, când brusc au apărut acești spectatori ciudați!

Pangkor este un cântăreț de stradă din Malaezia care face ceea ce toți cântăreții de stradă fac: cântă la chitară și cu vocea, distrând astfel trecătorii și câștigând bani din talentul său muzical.

Era deja seară și după o zi lungă de muncă Pangkor se pregătea să meargă acasă să se odihnească. El a decis să cânte ultima piesă, preferata lui. Însă brusc s-a întâmplat ceva nemaivăzut! Câteva pisicuțe s-au apropiat de el și au început să-l asculte cu atât de multă atenție și apreciere, încât ai crede că aveau în față un zeu! Iar Pangkor, având o audiență atât de specială, a început să cânte cu încă și mai multă dedicație pentru că nu în fiecare zi ai parte de atât de adorabili spectatori.

Pisicile par că sunt vrăjite de vocea cântărețului. Este un comportament foarte atipic pentru aceste animale. Se pare că de vină este limbajul corpului cântărețului și sunetele muzicii, care au imobilizat pisicile într-un adevărat extaz . Într-adevăr, muzica cântărețului are un farmec aparte. Noi la rândul nostru dorim cântărețului fani la fel de devotați ca aceste pisici.

Dacă și tu ai fost uimit de comportamentul ciudat al acestor pisicuțe, neapărat arată acest video prietenilor și rudelor tale de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: blooduhz