Un bărbat adoptă o pisică abandonată. Iar peste 3 zile pisica îi salvează viața!

Glen Shalman a adoptat un pisoi abandonat. Animalul salvat și-a răsplătit stăpânul cu aceeași monedă – el literalmente i-a salvat viața noului său stăpân.

Glen l-a luat acasă pe Blake – un pisoiaș de 8 săptămâni. Din spusele bărbatului, acesta era pe moarte, când l-a văzut la adăpostul de animale.

34

Glen are o afecțiune cerebrală, care determină apariția unor crize, în timpul cărora respirația lui se poate întrerupe. Însă el nici nu și-a imaginat că pisica îi va salva viața în timpul unei astfel de crize.

34.1

Bărbatul spunea că deja în prima zi a avut o criză minoră. Atunci pisica și-a pus lăbuța pe mâna lui, parcă încercând să-i zică: „Nu-ți face griji, totul va fi bine.”

În a treia zi de la apariția pisicii în casă, bărbatul a suferit o criză mai serioasă, în timp ce dormea – animalul a început să-i muște degetele, pentru a-l trezi.

34.2

Dacă pisoiul n-ar fi încercat să-și trezească stăpânul, acesta ar fi putut muri în somn din cauza apneei. Bărbatul ne spune: „Eu l-am salvat, iar acum el m-a salvat pe mine!”

Acum Glen își consideră pisica un Înger păzitor, trimis de Dumnezeu. Din spusele bărbatului, pisica îl înțelege aproape fără cuvinte, mereu se gudură și își urmează stăpânul peste tot. El este pur și simplu fericit că în viața lui a apărut Blake. „Această pisică mă ajută să trăiesc! El este un adevărat pisoi-erou!” – zice Glen.

33.4

Este pur și simplu uimitor – animalele îi ajută pe oameni și chiar le salvează viața!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Pulptastic.com

Add Comment