Un băiețel semi-dezbrăcăt a înghețat 2 ore în stradă la temperatura de – 15°C. N-o să-ți vină să crezi cine i-a venit în ajutor…

Acest copil prezintă un scenariu al unei situații care de fapt este de multe ori foarte reală și atât de des întâlnită încât acest scenariu pare deja foarte realist. Copilul care joacă rolul de cerșetor este unul profesionist și face acest lucru pentru a demonstra câți oameni și care dintre ei vor fi vreodată interesați să ajute un astfel de om al străzii.

Există sute de oameni normali care trec pe lângă el și nici măcar nu-l bagă în seamă, deși să vede clar că suferă de frig și este gata să înghețe, singurul adăpost fiindu-i un sac de nylon. Trec pe lângă el oameni și nimeni nu se uită la el.  La un moment dat ajunge lângă el un om la fel ca el, un om al străzii.

Ceea ce face el este de apreciat și imediat după ce se întâmplă acest lucru urmează ceva absolut incredibil. Oamenii care organizaseră acest scenariu au venit și au recompensat omul ce l-a ajutat pe copil, acest copil fiind de fapt fratele lor.

Bunătatea a fost recompensată. Privește ce s-a întâmplat după!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: xGhost C

Add Comment