Articole Populare

Un băiețel hoinărea prin magazin. Apoi a urmat primul lui sărut! Vezi cum s-a întâmplat totul!

Probabil fiecare dintre noi la un moment dat în viață ne-am întrebat cum va fi primul nostru sărut. Va fi reușit? Sau poate va fi oribil? Cu ce va semăna asta? Va fi acea persoană dragostea vieții noastre? Am avut foarte multe întrebări de acest fel.

Primul sărut poate deveni una din cele mai frumoase amintiri din toată viața. De aceea mulți fac pregătiri serioase în acest sens. Mai întâi toți se pregătesc moral pentru sărut, apoi citesc reviste și articole la subiect. După care vine momentul culminat, plin de emoție…

Însă nu pentru toți primul sărut este o afacere atât de complexă și emoționantă. Pentru ei, primul sărut este ca un lucru de la sine înțeles, care nu necesită planificări strategice și consum de resurse psiho-emoționale. Totul este foarte simplu pentru ei! De exemplu, pentru acest băiețel!

Acest copil se plimba prin magazin împreună cu tatăl său, când dintr-o dată a văzut pe o cutie de la televizor imaginea unei fetițe drăguțe. El s-a apropiat de cutie, a sărutat ”fetița”, după care și-a căutat de treabă. Cât de simple sunt lucrurile la cei mici! Se pare că avem multe de învățat de la ei!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat arată-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: metaspoon.com