Articole Populare

Un băiețel de 4 ani și-a sunat tatăl și i-a zis: „Mămica nu se poate trezi”…

Camden Vaughan și fratele său mai mic erau acasă cu mama lor Misty. De câteva zile ea nu se simțea bine, însă n-a considerat că acest lucru este semnificativ. Credea că este o răceală obișnuită, însă când și-a măsurat temperatura, termometrul i-a arătat ceva neașteptat de important. Avea febră – 41 de grade! Această cifră era ultimul lucru, pe care și-l amintea. Apoi Misty pur și simplu și-a pierdut conștiența. Însă fapta fiului ei Camden (4 ani), i-a salvat viața.

1

Băiețelul imediat a prins curaj și s-a dus după telefonul mamei sale. El l-a deblocat (bine că știa codul de acces, pentru că destul de frecvent îi cerea mamei sale să se joace pe acest dispozitiv). Camden a intrat la „Contacte” și acolo a văzut poza tatălui său. Copilul l-a sunat și i-a povestit ce s-a întâmplat:

3

„Tăticule, întoarce-te mai repede acasă! Mămica nu se poate trezi!”

4

Medicul Jeremy Vaughan (soțul lui Misty) a sunat imediat la 911 și s-a grăbit să ajungă acasă. Către femeie a plecat o ambulanță. Acum, mulțumită fiului său, ea este acasă și se recuperează după boală.

5

„Băiețeii mei sunt viața mea. Acum în adevăratul sens al cuvântului — râde femeia. — Sunt pur și simplu copleșită de emoții și în primul rând de recunoștință. Nici nu-mi imaginez ce era să se întâmple cu mine, dacă Camden nu mă ajuta…”. Misty mai adaugă cu mândrie: „Acum simt ca niciodată că a fi mamă este o muncă, pentru care suntem răsplătite din plin!”

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: youtube.com