Articole Populare

Un autobuz cu 50 de deținuți a fost implicat într-un accident rutier. Dar, în loc să evadeze, ei au procedat ASTFEL…

Gândește-te o clipă! Oare ce știm noi despre viața de după sârma ghimpată? Ce știm despre deținuți? Dintr-un oarecare motiv, fiecare dintre noi este foarte convins că oamenii din închisoare sunt scursurile societății. Mulți oameni consideră că principalul obiectiv al deținuților este să evadeze din închisoare sau, cel puțin, să-și micșoreze pedeapsa și că, mai mult ca sigur, niciunul nu va rata o astfel de oportunitate.

Totuși, atunci când un autobuz, care transporta aproximativ 50 de deținuți, s-a ciocnit cu un camion imens pe o șosea pustie, aflată în apropiere de Arizona, părea că acesta este cel mai potrivit moment pentru evadare. Însă nimeni nu s-ar fi gândit că arestanții vor proceda anume astfel… După citirea acestei istorii, am început iarăși să cred în umanitate!

În loc să fugă cât mai repede, ei au rămas la locul accidentului și pur și simplu au început să-i ajute pe cei răniți. Trebuie să menționăm, victimele erau numeroase… După ciocnire șoferul autobuzului și mai mult de 20 de deținuți au suferit traumatisme severe, iar doi dintre ei au fost spitalizați.

Cred că ar fi bine să părăsim aceste stereotipuri constante și uneori false și să privim această problemă dintr-o nouă perspectivă. Chiar și deținuții obișnuiți pot avea simțul compasiunii. Indiferent de situație, trebuie să rămâi om. Distribuie această istorie impresionantă prietenilor tăi. Așa ceva este mai rar întâlnit…

.

Autor text: Perfect Media