A umplut sacii de plastic cu apă, iar după ce i-a așezat în jurul casei, toți vecinii l-au invidiat!

Când autoritățile din Texas au anunțat despre eventualele inundații în zonă, majoritatea locuitorilor nici nu au băgat de seamă avertismentul… Spre deosebire de restul locuitorilor, Randy Wagner a fost foarte atent.

1_result

Bărbatul era îngrijorat de faptul că terenul și casa sa pot ajunge sub apă, ceea ce îi poate provoca pierderi mari. Majoritatea vecinilor erau convinși că nu vor fi inundați. Însă Randy a decis să nu riște.

2_result

El a cercetat toate posibilitățile și a descoperit o idee despre crearea unui baraj de plastic.

3_result

Construirea barajului a fost destul de ușoară. Randy a achiziționat 120 de metri de material plastic, care în scurt timp a devenit un baraj. Materia prima l-a costat 8.300$.

4_result

Vecinii râdeau în timp ce ciudatul Randy umplea cu apă sacii imenși, după care și-a îngrădit casa cu un cârnăcior enormă din plastic. În curând, însă, apa a început să se apropie și nimănui nu-i venea a râde.

5_result

Peste câteva zile toată zona a fost sub apă, adâncimea era de 60 de cm. Doar terenul lui Randy Wagner era uscat și bine protejat de zidul barajului.

6_result

Toate lucrările și costurile au fost răscumpărate.

7_result

Când a scăzut apa, proprietarul a demontat barajul și l-a depozitat în garaj, la loc uscat. O invenție simplă și accesibilă oricui. În cazul în care pericolul de inundații vă amenință casa, ar fi bine să luați în calcul și această idee.

 

Autor text: Perfect Media.

Add Comment