Tu nu ai mai văzut astfel de trucuri cu cărțile de joc! Pentru că NIMENI nu le-a mai FĂCUT până acum!

În concursurile de talente am avut deseori ocazia să vedem tot felul de iluzioniști. Unii erau foarte talentați și trucurile lor păreau că sunt curată magie, alții însă erau mai puțin talentați și trucurile nu impresionau de loc. Dar ce părere ar avea despre trucurile incredibile ale primilor alți iluzioniști, adică colegii lor de breaslă? Pentru ei acele trucuri sunt la fel de impresionante?

La un post de televiziune britanic există o emisiune numită ”Cine-i poate amăgi pe Teller și Penn?”, participanții căreia trebuie să-i impresioneze pe acești iluzioniști de meserie. E un lucru complicat să impresionezi oamenii care au aceeași ocupație ca și tine, nu-i așa? Însă sunt oameni care au fost în stare și de așa ceva. Unul din aceștia este Sheen Leem – un tânăr care face cu cărțile de jucat trucuri imposibile! Toată sala a urmărit cu maximă concentrație ceea ce făcea el, însă în minutul 5:33 s-a petrecut ceva absolut ireal! Cum e posibil așa ceva?

Sheen Leem a îndeplinit un truc care i-a lăsat cu gura căscată și pe cei doi iluzioniști profesioniști. Ei așa și nu au putut să înțeleagă secretul trucului.

Dacă și tu ai rămas profund uimit de talentul acestui tânăr, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: shin lim

Add Comment