Toți o judecau pentru că locuia împreună cu fiica sa într-un container. Însă atunci când au intrat înăuntru…

Lulu este o mamă care își crește copilul de una singură. Pentru o femeie ca ea, alegere nu prea există. Ea avea de ales între a locui cu părinții sau a trăi tot restul vieții într-un apartament luat în chirie. Însă Lulu este o femeie curajoasă și impulsivă, de aceea ea și-a creat propria alegere: Lulu și-a ales în calitate de locuință pentru ea și fiică-sa un vechi container.

A locui într-o cutie metalică este nebunie curată, însă femeia a întreprins câteva lucruri înainte de a trece cu traiul aici. O lună întreagă Lulu a muncit intens pentru a transforma un simplu container într-o casă de locuit. Acest lucru i-a consumat aproape toți banii pe care îi avea.

Tânăra mamă și-a instalat în container ferestre și izolație și a organizat o veritabilă bucătărie cu aragaz. Mai târziu Lulu a zidit și o anexă la container: Ea a făcut un dormitor pentru cea mai scumpă ființă de pe pământ – fiica ei. În rezultat s-a primit o locuință comodă și caldă, numai bună pentru trai. Desigur, casa ei nu întruchipează perfecțiunea în arhitectură, însă Lulu mereu încearcă să o facă mai frumoasă și mai ospitalieră.

Dacă și tu ai fost impresionată de tăria lui Lulu, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kirsten Dirksen

Add Comment