Timp de 12 ani această mamă a purtat mască în public. Ce ascunde sub ea? Taina soțului său…

Acest lucru se întâmplă prea des. Probabil mai des decât credem. Multe mame, fiice și femei trăiesc într-o tăcere sfâșietoare, pe care mulți dintre noi nici nu și-o pot imagina. Saundra Crockett este una dintre aceste femei. Mai exact, ea a fost una dintre ele. Mamă a doi copii, ea avea toată viața înainte, când soțul ei a început să fie violent.

Abuzul era fizic și emoțional. Ea poartă dovada lui pe față — soțul ei a bătut-o atât de tare, încât Saundra a contractat o infecție, care a început să-i distrugă pielea. Totuși, hotărâtă să ascundă violența soțului său, ea a purtat mască timp de 12 ani.

Într-o zi, Crockett a prins curaj și, hotărând că a îndurat destule, a evadat împreună cu copiii din teribila situație în care se aflau. Dar când se uita în oglindă, ea își amintea întotdeauna de violența soțului său. Acest lucru a continuat până când Saundra a întâlnit-o pe Deborah Alessi…

%image_alt%

Inform / CBS Los Angeles

Când Saundra Crockett s-a căsătorit, ea nu și-a imaginat că soțul ei va deveni abuziv. La 28 de ani, fiind mamă a doi copii, ea a devenit victima violenței domestice.

%image_alt%

Inform / CBS Los Angeles

Soțul lui Crockett i-a maltratat atât de tare fața, încât aceasta s-a infectat și tenul a început să fie distrus. Timp de 12 ani această mamă a purtat mască în public.

La primul spital mi s-a zis: „Știi că mai ai trei zile de trăit și probabil nu vei putea supraviețui” – mărturisește Crockett.

%image_alt%

Inform / CBS Los Angeles

Dar Crockett a supraviețuit. Apoi ea a devenit curajoasă: și-a scos copiii din situația teribilă de acasă. Totuși, această familie încă trebuie să se adapteze la noua lor viață. Ei trebuie să se obișnuiască și cu noua față a Saundrei.

„Ei puteau să-mi audă vocea și astfel să mă recunoască, pentru că nu-mi mai cunoșteau fața.” – a spus ea. „Era destul de îngrozitoare.”

%image_alt%

Inform / CBS Los Angeles

Faceți cunoștință cu Deborah Alessi — o altă supraviețuitoare a violenței domestice. Alessi și soțul ei au deschis o organizație non-profit, numită „Face Forward” (Înfruntă totul cu capul sus). Această organizație i-a oferit Saundrei suport psihologic și fizic — ea a avut parte de consiliere psihologică și de reconstrucție chirurgicală a feței.

%image_alt%

Inform / CBS Los Angeles

Înainte de operație, Crockett nu-și putea închide ochiul stâng sau deschide gura suficient cât să poată să mănânce. În prezent ea nu mai întâmpină aceste dificultăți și poate trăi fără mască.

„Arăt de o mie de ori mai bine decât atunci când am contractat infecția. Cred că nici nu pot descrie cât de îngrozitor a fost” – spune Crockett. „Cred că datoria mea este să vorbesc cu oamenii și să le pot inspira nădejdea că nu trebuie să treacă prin astfel de suferințe.”

Urmărește transformarea incredibilă a acestei mame curajoase în video-ul de mai jos.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.littlethings.com

Add Comment