Tigrii au observat ceva ciudat zburând în aer. Vezi reacția incredibilă a felinelor!

”Sunt atât de adorabili, aș vrea mult să-i îmbrățișez!” – la acest moment este cel mai popular comentariu la acest video de pe Youtube. Și să nu crezi că acest video este despre pisicuțe sau cățeluși. El este despre tigri în toată firea! Mai concret, despre tigrii din Amur. În prezentt acești tigri din taigaua siberiană sunt pe cale de dispariție, astfel încât este o adevărată fericire să-i  poți vedea.

Fiecare al doilea om care privește acest filmuleț este cuprins de emoții plăcute. Unii chiar afirmă că acest video este este cel mai frumos lucru văzut despre tigri!

Sensul video-ului constă în aceea că tigrii au decis să ”vâneze” o dronă. Dacă nu știi ce este o dronă, atunci află că acesta este un mic aparat zburător, ghidat de la distanță. Adică, este un fel de jucărie pentru maturi, care uneori însă îndeplinește roluri foarte importante.

Priveliștea este memorabilă. Aceste pisici sălbatice posedă o putere, grație și frumusețe neobișnuită și este foarte interesant să le urmărești comportamentul atunci când în apropiere nu este nici un om. Acesta și era scopul înregistrării, de ai avea pe tigrii din Amur în habitatul lor natural.

Ți-au plăcut acești tigri? Dacă da, fă share acestui video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: David Etienne Durivage

Add Comment