Te-ai gândit vreodată ce face câinele tău în timp ce tu lipsești de acasă? Iată adevărul!

A aștepta este foarte greu. Deosebit de greu este să aștepți mai ales când nu știi cât trebuie să aștepți. Trebuie să ai nervi și răbdare de fier pentru a-ți putea menține calmul și a nu face isterică. Este important ca în aceste momente să ne găsim o ocupație ori să începem a ne gândi la ceva frumos, altfel riscăm să ne consumăm nervii în totalitate.

Dar te-ai gândit vreodată ce fac animalele de companie din casa ta atunci când tu ești la serviciu? Cum oare ele luptă cu plictiseala, când nu au vreun om cu care să se joace și nici măcar televizorul nu-l lasă nimeni pornit, pentru a privi ”La Măruță”? 🙂

Pentru că era curios să afle aceste lucruri, stăpânul lui Mr. Pepper și al lui Margo a decis să afle aceste lucruri. El a instalat o cameră de filmat în camera unde câinele și pisica sa își petrec timpul de obicei. După ce a venit de la serviciu și a privit înregistrarea, bărbatul a rămas foarte impresionat: Pe toată durata zilei animalele au fost incredibil de cuminți și aproape că au stat mereu locului! Ce fapt uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, arată-l și prietenilor tăi de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Dogs & Puppies

Add Comment