Articole Populare

„Tăticule, de ce spatele tău este însângerat?” — a întrebat îngrozit fiul. Nimeni nu știa că această întâmplare teribilă îi va salva viața.

Familia Finney urma să aibă o zi minunată pe Plaja Huntington din California. Eugene, iubita și cei doi copii ai lui, Temple (10 ani) și Turner (6 ani), au mers la plajă.

Eugene înota singur departe de mal. Brusc el a fost lovit de un val uriaș și încerca din răsputeri să iasă la suprafață. Tot atunci a simțit și o durere arzătoare și sfâșietoare în spate.

Twitter/NdoroTweet

 „Niciodată nu am avut o durere atât de mare. Totul s-a întâmplat atât de brusc. Parcă am fost lovit cu biciul pe spate”, — își amintește tatăl a doi copii. Printr-o adevărată minune Eugene a reușit să ajungă la mal.

YouTube/CBSBoston

„Tăticule, de ce spatele tău este plin de sânge?” — l-a întrebat fiul lui. Eugene deja înțelesese că a fost atacat de un rechin. Durerea lui era localizată în spate și pe umeri, unde rămăseseră urmele mușcăturii și o rană profundă. Familia se bucura că tatăl a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Twitter/reformainter

După vacanța petrecută în California Eugene a revenit la locul său de muncă. Rănile lui au început treptat să se cicatrizeze, însă durerea ciudată din spate, din contra, continua să se intensifice, răspândindu-se în toată cutia toracică. Când nu mai putea să doarmă noaptea din cauza durerii, bărbatul s-a adresat la medic.

YouTube/CBSBoston

Bărbatul se temea că „întâlnirea” cu rechinul i-a provocat leziuni mai grave decât cele vizibile. Și el a avut dreptate. Medicul a descoperit că Eugene avea un hematom uriaș. Însă cel mai uimitor lucru a fost altul. Investigațiile au arătat că  bărbatul avea cancer hepatic.

YouTube/CBSBoston

Afecțiunea a fost descoperită într-un stadiu incipient. Tumora era operabilă și Eugene nu a avut nevoie nici de chimioterapie. Însă dacă nu ar fi fost acel rechin, puțin probabil ca el să fi mers curând la doctor.

YouTube/CBSBoston

Eugene nu putea crede în norocul său: „Am impresia că am primit o a doua șansă de a trăi. Nu o voi rata pentru nimic din lume”, — spune el. Și doar cu puțin timp în urmă toată familia lui îl blestema pe rechinul, care le-a stricat vacanța.

Doar nu degeaba se zice că tot ce se face, se face spre bine.

Autor text: Perfect Media