Articole Populare

Tatăl, veteran de război, luptă cu gângăvirea în timp ce citește o poveste fiicei sale. Vezi cum fetița îl ajută!

Cei mai mulți dintre noi nu depun efort atunci când vorbesc. A vorbi clar și pe înțelesul tuturor este simplu și când facem asta, o facem în mod automat. Cu toate acestea în prezent pe pământ există 70 de milioane de oameni cu tulburări de vorbire.

Gângăvirea reprezintă o dezordine de comunicare care afectează discursul persoanei care suferă de această afecțiune. Există mai multe cauze care îl fac pe om să se gângăvească. Aceasta poate fi o problemă genetică, una de educație sau un stres puternic. Nu există o metodă pentru toți pentru a trata această afecțiune. Fiecare om este diferit iar boala lui necesită o abordare separată.

Lance Lambert este veteran de război care s-a întors viu și sănătos din cele două ture pe care le-a făcut în Irak. Deși a ieșit învingător din război, Lance încă nu a putut birui gângăvirea, cu care se luptă din copilărie. El adoră să-i citească povești fiicei sale Avery, însă pentru el aceasta nu se dă de loc ușor. Dar fetița este mereu gata să-l ajute cu cuvintele. Cât de frumos… Lance a decis să facă public acest video, pentru ca astfel să ajute oamenii care sugeră de aceeași afecțiune.

Dacă ți-a plăcut cum Avery îl ajută pe tatăl ei, arată acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: metaspoon.com