Articole Populare

Tatăl și fiul său locuiesc într-o benzinărie. Dar ceea ce vei vedea înăuntru…

Robert Guthrie a hotărât să facă ceva îndrăzneț. Când acesta i-a spus fiului său mic că ei vor trăi într-o stație PECO, micul băiat a crezut că tatăl său și-a ieșit din minți. Cu toate acestea, Robert, în ciuda oricărui fapt, a cumpărat o stație de alimentare cu gaz veche de 100 de ani, în apropierea Cartierului Francez din Noul Orlean. Ceea ce Robert a făcut cu această stație este incredibil. El a transformat cei 20 de metri pătrați de spațiu ai stației în spațiu locuibil. Totuși, Robert și-a manifestat recunoștința și omagiul față de fosta viață a acestei stații. Peste tot în noua locuință pot pot fi văzute mici lucruri care țin de domeniul trecutul. De la mașini jucării-decorații la dispozitive de alimentare transformate în suporturi pentru hârtia igienică în WC.

Robert și-a construit pe acoperiș o terasă spațioasă, a instalat un ascensor hidraulic, și-a făcut un jacuzzi și o bucătărie ultra-modernă. Aceasta demonstrează încă o dată că nu trebuie să ne limităm doar la opțiuni ordinare și obișnuite. Uneori o locuință, obișnuită la prima vedere, are o origine deloc obișnuită, iar creativitatea ca cea a lui Robert face lumea noastră ceva mai interesantă.

Voi ce credeți despre o casă modernă în manieră vintage? Este o stație de alimentare cu gaz prea ciudată pentru voi? Spuneți-ne în comentarii.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: CNNMoney