Tatăl ei a murit înaintea nunții. Atunci soțul ei a hotărât să facă ceva neobișnuit. Îți dau lacrimile…

După multe căutări, Shannon în sfârșit și-a găsit iubirea vieții sale. El se numește Don Perez și este un om foarte blând și grijuliu, care de asemenea mai are și doi copii. Cei doi s-au îndrăgostit instantaneu și s-au logodit. Shannon aștepta cu nerăbdare nunta, dar între timp s-a întâmplat ceva tragic: tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer.

Shannon spera că tatăl ei va reuși să vadă nunta fetei sale, dar nu a fost să fie: el a murit înaintea zilei nunții. Shannon avea sufletul absolut pustiit. În așa situație, Don a înțeles că trebuie să facă ceva neobișnuit de frumos, ceva ce va lumina sufletul iubitei sale.

A venit în sfârșit ziua nunții și duhul sărbătorii plutea în jur. Dar oricum, lipsa tatălui lui Shannon se simțea… Atunci Don a intrat în acțiune. La început, Don a dansat cu copiii săi un dans foarte amuzant. După care, stând cu spatele spre mireasa sa, a îmbrăcat un maiou pe spatele căruia scria: ”Îmi poți dărui acest dans?”. Pentru Shannon nu era clar ce vrea să însemne toate acestea. Dar totul a devenit limpede când Don s-a întors cu fața spre ea. Acum, în partea din față a maioului, era imaginea tatălui ei.

Don astfel a cinstit memoria socrului său și simbolic s-a oferit pe sine să i-a locul tatălui ei și să facă în locul lui ceea ce fac tații la nuntă: să danseze ultimul dans cu fiica lor. Acesta a fost un moment foarte emoționant și Shannon a început să plângă.

Dacă și tu ai fost emoționat de această istorie, atunci nu ezita să publici acest articol pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Don Perez

Add Comment