Tatăl miresei luase cuvântul la nunta fiicei sale, însă brusc telefonul lui a început să sune. Cine era acest om?

Atunci când doi oameni îndrăgostiți se căsătoresc, nunta lor se transformă într-o adevărată magie Anume o astfel de istorie vei putea admira în acest video.

La începutul ceremoniei, cuvântul a luat sora miresei. Ea a început să-și felicite sora călduros și din cauza emoțiilor au podidit-o lacrimile. Se pare că surorile sunt legate strâns nu doar de relația de rudenie, dar și de o prietenie sinceră. În cadrul discursului său, pentru a detensiona atmosfera sora miresei a povestit o istorie hazlie cu bunicul lor, care deși este în viață, este bolnav și se află la moment în spital, astfel încât nu putea fi prezent la nunta nepoatei sale. Bunicul lor fusese la un moment dat rugat prin telefon să dea o îndrumare de viață însurățeilor, însă acesta a refuzat asta, motivând că cei care l-au apelat au greșit numărul.

Ulterior cuvântul a luat tatăl miresei, însă brusc telefonul lui a a început să sune și acel cineva a cerut să vorbească cu mireasa. Cine este acea persoană, află în acest video emoționant! Reieșind din reacția miresei, se pare că ea nu se aștepta să fie telefonată anume de acest om!

Dacă ți-a plăcut această istorie minunată, neapărat distribuie acest video pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: One Fine Day Productions

Add Comment