Articole Populare

Tatăl l-a întrebat pe cacadu: ”Mă iubești?” – Nu mă pot opri din râs când i-am auzit răspunsul!

Păsările cacadu sunt o specie de papagali cu moț și cu un penaj alb. Aceste păsări minunate provin din Australia. Impresionant e faptul că aceste păsări au o durată de viață între 60 și 80 de ani, adică la fel ca și oamenii!

Dintre toate speciile de papagali, păsările cacadu sunt cele mai vestite și apreciate. Ele se adaptează foarte bine în casele oamenilor și au o relație foarte intimă cu oamenii care îngrijesc de ele și le acordă atenție. Deși ele nu pot spune la fel de multe cuvinte ca alte specii de papagali, totuși ele pot fi învățate să spună între 20 și 30 de cuvinte și chiar fraze întregi. La fel, ele pot reproduce multe tipuri de sunete. Pentru capacitățile lor artistice aceste păsări adesea sunt luate în circ. Atunci când ceva nu le place ele țipă foarte neplăcut și au obiceiul de a se răzbuna pe cei care s-au purtat rău față de ele.

În acest video un cacadu numit Pebble este întrebat de stăpânul său dacă îl iubește. Pasărea răspunde cu un râs isteric, care este absolut contagios!  Însă după aceasta pasărea face ceva cu adevărat extraordinar: ea își sărută stăpânul. Cât de minunat!

Dacă și tu ai apreciat acest video, atunci distribuie-l pe Facebook prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MegaBirdCrazy