Articole Populare

Tatăl își filmează bebelușul care se află pe pieptul mamei sale. Ceea ce se întâmplă la 0:08 este de necrezut!

Dacă și există vreo ființă incapabilă de rău, aceasta este cu siguranță un pui de om proaspăt născut. Pentru a învăța răul (de altfel ca și binele) copilul trebuie să crească și să asimileze răul de la cei din jur, lucru pe care copiii îl pot face extrem de ușor datorită capacității de a memora repede și tendinței de a reproduce comportamentul persoanelor cu care se află în contact direct, vizual sau auditiv. De aceea, dacă avem copii mici trebuie să știm că ei sunt asemenea unor burete care îmbibă repede tot ceea ce văd și aud. Prin urmare, dacă vrem că creștem copii cuminți, buni, inteligenți și frumoși, trebuie să-i înconjurăm de dragoste, cultură, frumos și disciplină.

Însă acest bebeluș proaspăt născut se pare că încă din timpul când se afla în burta mamei sale a dobândit niște deprinderi rele. Privește acest video scurt și vezi ce se întâmplă la minutul 0:08! Așa ceva este de neconceput!

Cu toate acestea, credem că nou-născutul pur și simplu dorea să-și dezmorțească puțin degetul mijlociu, altfel mi-e frică să mă gândesc ce va ajunge el la maturitate cu așa tempouri…

Dacă ai fost amuzat de acest video, neapărat distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Furkan Kan