Articole Populare

Tatăl își filma bebelușul. Dar fii atent ce face câinele din spatele său!

În ultimul timp pitbulii și-au făcut o reputație foarte rea. În toate țările apar știri despre pitbuli implicați în întâmplări cu final tragic.

Deși acești câini sunt foarte puternici și mușchioși, și cu siguranță, arată feroce și periculoși la prima vedere, de fapt ei sunt la fel de dulci ca și câinii de alte rase, care nu se pot lăuda cu o așa masă musculară ca a pitbulilor. Însă puterea lor a fost folosită foarte des tot contra lor: stăpânii și-a educat câinii să fie agresivi doar din simplul motiv că aceștia au o înfățișare care te bagă în sperieți. Când un atac are loc, de obicei se fac vinovați pentru aceasta stăpânii și doar stăpânii câinilor.

Din fericire, asociația crescătorilor de pitbuli are grijă să repare reputația rea a acestor câini, reputație pe care o au nu din vina lor. Iar video-ul de mai jos arată cât de adorabili și iubitori pot fi acești câini. Deși e uimitor să vezi un animal atât de puternic alături de un bebeluș incapabil de apărare, trebuie să menționăm faptul că stăpânul are încredere deplină în câinele său și este sigur că nimic rău nu se poate întâmpla.

Dacă și tu ai apreciat dragostea acestui câine pentru bebeluși, atunci distribuie acest video prietenilor.Autor text: Perfect Media

Sursa: Fans Of Pit Bulls